Виконком вирішив фінансово підтримати КП «Черкасиелектротранс» на період карантину

Виконком вирішив фінансово підтримати КП «Черкасиелектротранс» на період карантину

Виконавчий комітет Черкаської міськради вніс зміни до Програми розвитку міського електротранспорту у м. Черкаси на 2017-2020 роки. Владці перерозподілили кошти, передбачені на компенсацію пільгового проїзду і різниці в тарифі, спрямувавши їх на фінансову підтримку КП «Черкасиелектротранс». Загальна сума фінпідтримки становить близько 10 млн грн, йдеться на сайті відомства.

«Під час карантину наше тролейбусне підприємство взагалі не має прибутку. Тож цим рішенням ми фінансово підтримаємо наше підприємство, яке наразі здійснює спецрейси для медичних працівників і хворих, які потребують гемодіалізу», – пояснив начальник управління транспорту Віталій Москаленко.

Заступник міського голови Ігор Коломоєць зазначив, що у певні часи зараз спостерігається рух майже порожніх тролейбусів, які мають перевозити медиків.
«Потрібно відкоригувати графіки руху тролейбусів таким чином, щоб даремно не витрачати кошти з міського бюджету на забезпечення руху електротранспорту, і не спричиняти незручностей для медиків, які користуються спецрейсами», – підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x