Новорічно-різдвяні свята продовжуються і наступного тижня на вас чекає багато цікавих сюрпризів

Новорічно-різдвяні свята продовжуються і наступного тижня на вас чекає багато цікавих сюрпризів

Шановні черкасці!
Всі три дні 18, 19, і 20 грудня на Театральній площі з 12 години працюватимуть ярмарок-продаж новорічних прикрас, атрибутики та зона «ФотоСелфі».
• 19 грудня з 14.00 до 15.00 години на Театральній площі з Днем Святого Миколая всіх черкащан вітатимуть дитячі творчі колективи, а з 15.00 до 16.00 години на вас чекає театралізована постановка від акторів академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Всі бажаючі зможуть зігрітися гарячими напоями.
• 18 і 20 грудня з 15.00 до 16.00 години малечу Черкас ми запрошуємо до розважально-ігрової програми за участю улюблених мультяшних персонажів театру «Анімація».
• 18 грудня вперше в Черкасах свої двері гостинно відкриває Резиденція Святого Миколая на другому поверсі кінотеатру «Україна». З 15.00 години у Резиденції дітей зустрінуть Святий Миколай, Янголятко, Антипко, на них очікують новорічні майстер-класи, ялинка мрій, розважально-ігрова програма, перегляд мультфільмів та багато інших цікавинок. А 19 і 20 грудня Святий Миколай чекатиме на дітей з 12.00 години разом зі своїми помічниками і веселими розвагами.
• 19 грудня о 15.00 год. у торгівельно-розважальному центрі «Любава» — відбудеться традиційний благодійний проект «Смачна новорічна країна», до якого можуть долучитися всі бажаючі.
Тож наступний тиждень насичений цікавим розмаїттям святкових заходів. Ми чекаємо на вас! Давайте святкувати разом!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x