У Білозір’ї відкриється власна резиденція Святого Миколая

У Білозір’ї відкриється власна резиденція Святого Миколая

Власний Центр культури і дозвілля – досить незвичне явище для села. Але не для Білозір’я. До його складу належать: Будинок культури, сільський клуб, дві бібліотеки, музей та кіноустановка.
Як саме організували дозвілля молоді та юнацтва в центрі, нашим журналістам розповіла Людмила Локушан, директор закладу.

– Усього в центрі 14 різноманітних секцій, – розповідає пані Людмила. – Це вокальна студія «Вікторія», студія танцю «Грація», аматорський хор «Терниця», чоловічий та жіночій вокальні ансамблі, квартети й дуети, гурток народного танцю, студія спортивно-бального танцю, художня школа, драматичний гурток «Прем’єра», гурток художнього читання та інші об’єднання й клуби за інтересами. Наразі наш танцювальний колектив «Грація» готується взяти участь в благодійному фестивалі обдарованої молоді в Корсуні-Шевченківському «Візерунки на Росі».

Допомагають учні Центру й українським військовим. Нещодавно десятикласники на чолі з класним керівником Оленою Мазуренко підготували й відправили листи, малюнки й подарунки, зроблені власними руками, у зону АТО для наших захисників.
Водночас творчий колектив закладу за підтримки сільської ради готує справжню резиденцію Святого Миколая. Саме тут, у Центрі, діти писатимуть листи з найзаповітнішими бажаннями та мріями.

Альона Сержантова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x