Поліція провела профілактичні зустрічі з уманськими студентами

Поліція провела профілактичні зустрічі з уманськими студентами

З 7 грудня стартувала традиційна акція «Всеукраїнський тиждень права». Працівники сектору превентивної діяльності Уманського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Черкаській області здійснили ряд профілактичних заходів та зустрічей з учнями навчальних закладів та керівництвом освіти і науки Уманської міської державної адміністрації. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Метою проведення акції є пропагування переваг правомірної поведінки в усіх сферах суспільного життя шляхом удосконалення правової освіти серед молоді.

Правоохоронці Черкащини провели ряд зустрічей із вихованцями Уманського державного педагогічного та Уманського аграрного технічного коледжів, зі школярами 7-9 класів Уманських загальноосвітніх шкіл №3 та №8, керівництвом освіти і науки Уманської міської державної адміністрації та обговорили найважливіші аспекти прав та свобод дітей, питання щодо попередження та чинення насильства в сім’ї.

У формі діалогу ознайомили учнів з Конвенцією про права дитини, виховання в них поваги до прав та основних обов’язків людини та громадянина, провели годину спілкування на тему «Мої права». Розповіли про напрямки роботи у правоохоронній системі. Нагадали, що за хуліганські дії, бродяжництво, крадіжки, розпивання слабоалкогольних напоїв, паління, вживання наркотичних речовин настає як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. На дану тему було продемонстровано відеоролик.

Правоохоронці будуть і надалі проводити профілактичні заняття по даному напрямку, тому що, подібний захід – це можливість для молоді дізнатися про свої права та гарантії захисту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x