У Золотоноші затримали домушника, який обікрав пенсіонера

У Золотоноші затримали домушника, який обікрав пенсіонера

Зловмисник проник у будинок та викрав металеві вироби і побутову техніку. Частину речей чоловік продав, а решту залишив у себе вдома. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку з дачного домоволодіння до Золотоніського відділу поліції зателефонував 89-річний місцевий житель. Пенсіонер розповів, що до дачного домоволодіння приїжджає час від часу. Цього разу господар будинку виявив, що вікно до будинку розбите, в середині приміщення викрадено частину речей.

Працюючи над встановленням особи крадія, працівники поліції перевірили пункти прийому металобрухту та опитали місцевих жителів. На одному із приймальних пунктів, правоохоронці виявили частину викрадених речей потерпілого. Працівник пункту надав опис підозрюваного. Проведеними заходами було встановлено, що до крадіжки причетний 36-річний раніше судимий місцевий житель, якого правоохоронці затримали за місцем проживання, де і виявили іншу частину краденого. Свої дії зловмисник пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи, гроші від продажу крадених речей витрачав на власні потреби.

Слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x