АТОвці передали прапор мошнівським учням

АТОвці передали прапор мошнівським учням

Український стяг з автографами воїнів та суцільно списаний подяками, а також щирим побажанням «Любіть країну свою, пишайтеся Україною – вона починається з вас!» отримали учні та педагогічний колектив Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за проявлену ініціативу, активну громадянську позицію та надання допомоги нашим бійцям на сході країни. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

Взамін школярі передали на передову прапор шкільного загону «Нічні кажани». Із зони проведення антитерористичної операції від наших мужніх і незламних воїнів-захисників, державний прапор України передав керівник Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін у зоні АТО генерал-майор Борис Кременецький. – Зустріч пройшла у теплій домашній атмосфері. Учителі й учні школи за давньою українською традицією зустріли дорогого гостя хлібом-сіллю, показали школу та розповіли про свої досягнення. Борис Володимирович відповів на всі запитання старшокласників, повідомила директор школи Наталія Майданік.

АТОвці передали прапор мошнівським учням

– Найбільше хвилювалися члени загону «Нічні кажани», адже не кожного дня випадає показати свій вишкіл генерал-майору. Відтак, він і запропонував дітям доправити прапор загону на передову, до розвідників 24-ї ОМБр, щоб ті змогли залишити на ньому свої автографи та побажання. – Спілкування з дітьми та вчителями надає сил та добавляє віри у нашу перемогу, – дякував за теплий та щирий прийом учасник АТО.

Учні молодших класів підготували захисникам сувеніри, зроблені власноруч, а для присутніх презентували патріотичний флеш-моб. Окрім сувенірів і вітань, на передову передали також домашню консервацію та овочі.
– Ця зустріч у черговий раз підтвердила важливість гасла, під яким працює колектив школи, плекаючи молоде покоління українських патріотів, гідних синів і дочок нашої Батьківщини: «Ніякий учитель не виховає патріота своєї країни, якщо він сам не патріот», – переконана Наталія Майданік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x