Леськівчани відзначили День села

Леськівчани відзначили День села

Днями жителі села Леськи відзначили чергову річницю свого села, що стало вже доброю традицією. Урочистості пройшли в сільському Будинку культури.

Не стали осторонь від подій на Сході країни громада села, яка активно включилася до волонтерської діяльності та за підтримки місцевих підприємців відправили на передову дві автівки та продукти харчування. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.
В урочистостях взяли участь голова районної ради Олексій Собко та заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк, які подякували за громадську активність та ініціативність усім леськівчанам, кращим з них вручили Почесні грамоти Черкаської районної ради та Черкаської районної державної адміністрації.

Гості заходу, як годиться дарували подарунки сельчанам.
Як, зазначив, у своєму вітальному слові сільський голова Микола Бас – Розвиток та розбудова села – це заслуга його жителів. Хочу подякувати всім, хто не займає позицію стороннього спостерігача, а долучається до вирішення всіх проблем – чи то конкретними діями, чи просто порадою. Спільно ми зробимо життя в нашій громаді ще кращим та комфортнішим. Урочистих заходи тісно перепліталися з концертною програмою підготовленою місцевими аматорськими колективами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x