Цієї п’ятниці садок у Степанках прийме вихованців

Цієї п’ятниці садок у Степанках прийме вихованців

Довгоочікуваний новобуд був готовий прийняти дітлахів ще у день відкриття, тобто 24 жовтня. Однак, через проблеми, які виникли із затвердженням проектів та визначенням балансоутримувача, маленькі жителі Степанок завітають сюди лише цієї п’ятниці.
Заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас під час робочої зустрічі з представниками села Степанки зауважив, що до п’ятниці лишилося вирішити декілька системних питань, зокрема передання садка на баланс сільської ради, а також усунення дрібних проблем із підключенням усіх точок до електромережі. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Діти мають зайти в садочок уже цієї п’ятниці. Таке доручення дав голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, – говорить Юрій Сас. – Розпочати навчання тут мали ще в кінці жовтня. Проте, через низку проблем, які виникли у представників сільської ради, садочок не вдавалося здати в експлуатацію відповідно до всіх юридичних норм відразу ж після відкриття. Завершальним акордом у цій справі буде рішення сесії обласної ради про передання садочка на баланс сільської ради.
Завтра будівлю оглянуть спеціалісти РЕМу та Департаменту капітального будівництва ОДА. За словами завідувача садочку Алли Семенюк, з організацією навчального процесу жодних проблем немає і не було, садочок повністю укомплектований і готовий до роботи. Дозволу навчатися тут чекають 60 маленьких жителів села від 3 до 5 років.

Варто відзначити, що садочок майже повністю автономний. Тут є своя котельня на твердому паливі та свердловина. Його будівництво здійснювали за бюджетний кошт, а це понад 5 млн 600 тис грн, та завдяки інвестиціям місцевого господарства СТОВ «Степанки», яке працює тут і зацікавлене в розвитку села.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x