Для христинівських дітей-сиріт провели свято Миколая

Для христинівських дітей-сиріт провели свято Миколая

На Христинівщині для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 16 грудня в районному Будинку дитячої та юнацької творчості влаштували святкову розважальну програму, присвячену Дню Святого Миколая. «Нова Доба» про це дізналася в Христинівській РДА.

– В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей, – звернувся під час свята до дітей голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк. – На нього чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. А ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій».

Із теплими словами вітань до дітей звернувся голова районної ради Анатолій Бордун, а також начальник служби у справах дітей Христинівської райдержадміністрації Наталія Піддубняк.

Під час святкового заходу відбулась новорічна вистава, яку підготували викладачі та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. До дітей завітали казкові герої, які дарували дітям незабутні хвилини радості та сміху. Діти активно приймали участь у різних іграх та конкурсах, а наприкінці кожен отримав солодкий подарунок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x