На «Уманській взуттєвій фабриці» провели День відкритих дверей

На «Уманській взуттєвій фабриці» провели День відкритих дверей

Для якісного підбору необхідних працівників та ознайомлення шукачів роботи з підприємством, фахівцями Уманського міського центру зайнятості організований День відкритих дверей на \”Уманській взуттєвій фабриці\” для 30 безробітних жінок. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманському РЦЗ.

Директор підприємства Тетяна Яхно розповіла відвідувачам про історію фабрики, асортимент продукції, умови праці та запропонувала роботу всім бажаючим. Учасники заходу відвідали цехи підприємства, ознайомились з виробничим процесом та на практиці побачили застосування конвеєрного способу виробництва, мали змогу ознайомитися з особливостями роботи за професіями \”швачка\”, \”складальник верху взуття\”.

Уманський міський центр зайнятості та ТОВ \”Уманська взуттєва фабрика\” є давніми партнерами, між якими налагоджена тісна співпраця. Протягом багатьох років на підприємстві організовуються та проводяться тимчасові роботи, в яких беруть участь безробітні громадяни, наразі 5 безробітних вже працюють на тимчасових роботах.

За результатами проведеного заходу, особа з числа вимушено переміщених із зони проведення АТО працевлаштована на посаду складальника верху взуття, 6 осіб виявили бажання отримати професію \”швачка\” для працевлаштування на замовлення роботодавця.
Враховуючи позитивний результат даного заходу, Уманський міський центр зайнятості планує й надалі проводити подібні зустрічі за потребами роботодавця та безробітних.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x