В Умані перевірили законність будівельних робіт на вулиці Пушкіна

В Умані перевірили законність будівельних робіт на вулиці Пушкіна

Реагуючи на повідомлення, яке викликало резонанс в місцевих ЗМІ, щодо будівельних робіт в мікрорайоні вул. Пушкіна, міський голова Олександр Цебрій 17 грудня скликав нараду. Про це «Новій Добі» повідомилаи в Уманському міськвиконкомі.

Очільник міста повідомив, що відповідними службами міської ради було перевірено наявність дозвільних документів на проведення будівельних робіт. На земельні ділянки, де розпочаті будівельні роботи, видано державні акти на право власності або користування ними. В управлінні Державної архітектурно-будівельної інспекції в Черкаській області зареєстровано декларації про початок виконання підготовчих робіт, як цього вимагає ст.36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Крім того, Олександр Цебрій зазначив, що в Умані уже створено і найближчим часом розпочне роботу відділ державного архітектурно-будівельного контролю Уманської міської ради, який буде наділений контролюючими функціями у сфері містобудівної діяльності.

ДОВІДКА
2004 року було видано державні акти на право власності на земельні ділянки, розташовані за адресами: вул. Тургенєва, 3а і пров. Прохожий, 27. У листопаді 2015 року Управління ДАБІ у Черкаській області зареєструвало декларацію про початок виконання підготовчих робіт для будівництва житлових будинків на цих територіях.

2007 року було видано державний акт на право власності на земельну ділянку, що розташована по вул. Прохожа, 17. У листопаді 2015 року Управління ДАБІ у Черкаській області зареєструвало декларацію про початок виконання підготовчих робіт для будівництва житлового будинку.

2008 року Уманською міською радою було надано в оренду (із правом суборенди) на 49 років ділянку по вул. Прохожа, 17А. Ця земельна ділянка була надана для будівництва та обслуговування культових споруд. У листопаді 2015 року Управління ДАБІ у Черкаській області зареєструвало декларацію про початок виконання підготовчих робіт для будівництва мікви (водний резервуар для обмивання з метою очищення) за адресою: вул. Прохожа, 17А.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x