У Черкасах стартував чемпіонат зі стрільби з лука

У Черкасах стартував чемпіонат зі стрільби з лука

З 17 по 20 грудня у Черкасах проходитиме відкритий чемпіонат м. Черкаси зі стрільби з лука, присвячений визволенню м. Черкаси від нацистських загарбників. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
Привітали учасників чемпіонату з побажанням вдалого старту та чесних перемог начальник відділу фізкультури і спорту Олександр Гаврилов, директор КДЮСШ №2 Ірина Дудник, головний суддя змагань Олександр Гнатенко та суддя і тренер-викладач КДЮСШ №2 Наталя Калініченко.

У відкритому чемпіонаті м. Черкаси зі стрільби з лука беруть участь спортсмени з Черкас, Золотоноші та Христинівки, загалом 72, серед яких 56 із КДЮСШ №2.

– Ми використовуємо стандартну зимову дистанцію – 18 метрів, – розповідає тренер-викладач КДЮСШ №2 Наталя Калініченко. – Змагання проходять серед спортсменів 2001– 2004 року народження. Серед вихованців нашої школи у змаганнях беруть участь і ті, хто мають уже певні досягнення: призер всеукраїнських змагань Данило Піскун та майстер спорту України, член збірної України зі стрільби з луку Софія Новіцька.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x