Майже 1700 черкащан скористалися податковою знижкою

Майже 1700 черкащан скористалися податковою знижкою

Правом на одержання податкової знижки відносно витрат, понесених у 2014 році на навчання, за користування іпотечним кредитом та інших витрат, передбачених законодавством, до податкової інспекції Черкас подали податкові декларації 1678 жителів міста. Їм з бюджету мають повернути майже 2 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкаси Анна Білик.

Найчастіше черкасці використовують право на податкову знижку на навчання. Таким правом скористались 1 326 жителів обласного центру, а з бюджету їм повернуть понад 1,3 млн грн. Також 155 громадян подали податкову декларацію з метою одержання податкової знижки на частину суми процентів, сплачених ними за користування іпотечним кредитом. Їм буде повернуто 439,4 тис. грн. Задекларували право на податкову знижку щодо страхових платежів та пенсійних внесків 171 громадянин. З бюджету їм повернуть 160 тис грн 25 черкащанок скористались правом на податкову знижку відносно суми коштів, сплачених медичному закладу за оплату допоміжних репродуктивних технологій, сума до повернення складе понад 51,6 тис грн. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Громадяни, які бажають скористатись правом на нарахування податкової знижки стосовно минулорічних витрат, можуть його реалізувати до 31 грудня 2015 року та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x