Розшукуваного жителя Одещини поліція знайшла в Умані

Розшукуваного жителя Одещини поліція знайшла в Умані

34-річний житель Одеської області намагався викрасти ноутбук з приміщення Уманської дошкільної установи. Правоохоронці, які прибули за викликом, затримали зловмисника та доставили до відділу для з’ясування обставин події. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від працівниці місцевого дошкільного закладу. Жінка повідомила, що стала свідком крадіжки ноутбуку. За викликом негайно виїхав наряд поліції.
Прибувши на місце події, правоохоронці затримали зловмисника із незаперечним доказом його вини – викраденою технікою.

Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка було затримано та доставлено до відділу поліції. У спілкуванні з правоохоронцями зловмисник помітно нервував та намагався ввести усіх в оману. При цьому затриманий надав неіснуючі анкетні дані. Вже за декілька годин оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний житель Одеської області, який перебував у розшуку.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відносно зловмисника обрану міру запобіжного заходу тримання під вартою. На даний час доведено відношення особи ще до однієї крадіжки, яка мала місце у загальноосвітній школі міста. Правоохоронці й надалі перевіряють його причетність до інших порушень аналогічного характеру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x