У Черкаському районі чоловік украв у матері курей

У Черкаському районі чоловік украв у матері курей

Із сараю матері він викрав домашню живність, яку продав односельчанам. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Чигиринського відділення поліції звернулась 54-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що з її сараю викрадено домашню птицю. Під час подворового обходу правоохоронці з’ясували, що селом ходив чоловік та пропонував купити у нього курей, у продавцеві люди впізнали 35-річного сина потерпілої. Чоловіка затримали за місцем проживання та доставили до відділення поліції. В кабінеті слідчого чоловік розповів, що тимчасово безробітний та проживає з матір’ю. Вдень, коли її не було вдома, викрав птицю та продав односельчанам, гроші витратив на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x