Черкаська вокалістка стала лауреатом міжнародного конкурсу

Черкаська вокалістка стала лауреатом міжнародного конкурсу

Учениця дитячої музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка підкорила своїм співом поважне журі VІІ відкритого міжнародного фестиваль-конкурсу музики і академічного вокалу «Золота Ліра», який проходив у м. Дніпропетровськ. «Нова Доба» про це дізналася з власних джерел.

Бевзюк Богдана (клас академічного співу викладача Мусеровської Лідії Олексіївни, концертмейстер Оношко Наталія Володимирівна) стала лауреатом І ступеня міжнародного конкурсу «Золота Ліра» в номінації «Академічний вокал».

Міжнародний фестиваль-конкурс музики і академічного вокалу гостинно відчинив двері для учасників з різних країн світу, яких було більше трьох тисяч. Мета конкурсу – розвиток таланту і творчого потенціалу юних виконавців на основі кращих зразків української, зарубіжної музичної культури. Ознайомлення з музичним мистецтвом країн учасників фестивалю, подальше зміцнення зв’язків між народами.

У склад журі входили Народні та Заслужені артисти України та інших країн світу. Номінацію «академічний вокал» очолювала Кулієва Антоніна Яківна – доцент кафедри сольного співу ОНМА ім. Нежданової. Підкорена голосом Богдани, аплодуючи стала співати українську народну пісню «Ой, не світи місяченьку». Хе Дзяхой – член журі з Китаю, викладач вокалу, лауреат міжнародних конкурсів побажав учасникам: «Музика об’єднує народи, надихає весь світ, надає душам крила, сприяє злету уявлень! Не бійтесь літати та мріяти!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x