Молодь Черкащини – одна з найменш патріотичних в Україні (ІНФОГРАФІКА)

Молодь Черкащини – одна з найменш патріотичних в Україні (ІНФОГРАФІКА)

14 % черкащан віком від 14 до 35 років не пишаються тим, що вони українці. Такі результати засвідчило дослідження «Молодь України-2015», яке провів GfK Ukraine на замовлення Міністерства молоді та спорту України за підтримки системи ООН в Україні. Про це «Нова Доба» дізналася від GfK Ukraine.

81% опитаних представників української молоді зазначили, що пишаються тим, що вони є громадянами України. Не пишаються громадянством вдесятеро менше опитаних – 8%. Близько 11% опитаних відповіли, що їм важко відповісти на це запитання.

Молодь Черкащини – одна з найменш патріотичних в Україні (ІНФОГРАФІКА)

На Черкащині 71 % молодих людей пишаються українським громадянством, а 14 – не пишаються. За кількістю «непатріотів» наша область на 5 місті в Україні – після Луганської, Донецької, Одеської та Харківської областей.

Довідково:
Дослідження «Молодь України-2015», провів GfK Ukraine на замовлення Міністерства молоді та спорту України за підтримки системи ООН в Україні, зокрема Фонду народонаселення ООН (UNFPA), Програми розвитку ООН (UNDP), Дитячого фонду ООН (UNICEF), програми Волонтери ООН (UNV) та офісу Координатора системи ООН.

Метою дослідження «Молодь України-2015» є оцінка основних потреб та проблем молоді, а також оцінка відповідності державної молодіжної політики потребам української молоді. Ключовими завданнями дослідження є:

• аналіз молодіжних цінностей і пріоритетів;
• аналіз соціальних та економічних потреб і проблем молоді, включно з доходами, вартістю життя, витратами на розваги тощо;
• аналіз молодіжної працевлаштованості;
• аналіз дотримання здорового способу життя молоді;
• аналіз молодіжної залученості до суспільного життя, національної та патріотичної ідентичності молоді;
• аналіз рівня толерантності у молодіжному середовищі;
• оцінка ефективності поточної державної молодіжної політики в Україні з точки зору молоді.

Результати дослідження будуть використані при підготовці Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016- 2020 рр., щорічної Доповіді Президенту та Верховній Раді України «Про становище молоді», для формування стратегічного бачення молодіжної політики і започаткування практичних кроків та ініціатив для забезпечення потреб та подолання труднощів, з якими нині стикається українська молодь.

Цільовою групою дослідження є молодь України – громадяни України у віці від 14 до 35 років, що постійно проживають на території України (без урахування тимчасово окупованих та непідконтрольних територій).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x