Землевпорядники Черкащини на день Святого Миколая завітали з подарунками до обдарованих дітей

Землевпорядники Черкащини на день Святого Миколая завітали з подарунками до обдарованих дітей

Представники Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області та його територіальних органів приїхали до вихованців Шевченківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради, що знаходиться в селі Шевченковому на Звенигородщині. Привезли школярам ті подарунки, які вони замовили в Святого Миколая: музичний центр і цукерки. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

– Щороку на день Святого Миколая від працівників Держгеокадастру ми отримуємо такі бажані й дорогі для нас подарунки. У нас діє мистецький факультет, де музичний центр для викладачів – неоціненна річ як для навчання, так і для концертів чи інших позаурочних заходів. Музика й діти в нашій школі як одне ціле, тому без техніки не можемо обходитися, – дякує директор школи-інтернату Ліна Терещенко. – Держава дає кошти лише для найбільш необхідного, а завдяки допомозі добрих і серцем і душею людей діти мають сучасну техніку для навчання. Учні знають наших спонсорів, часто їздять до них на свята з музикою, танцями й піснями – показують усе, що вміють. Адже недаремно отримують такі гарні подарунки.

Землевпорядники Черкащини на день Святого Миколая завітали з подарунками до обдарованих дітей

Землевпорядники щороку вітають учнів цього освітнього закладу зі святом. Раніше вони подарували школі спортивний інвентар, плазмовий телевізор, мікрофони, фотоапарат, інтелектуальні ігри, струни для бандури тощо.
– Ми переконані, що шефство, правильніше сказати, дружба між вашою школою й нашою установою, яка триває вже багато років, приносить лише користь для вас, дітей, дає зрозуміти, що ви – найбільша цінність у нашій країні, вчить добра й благодійності. Ми сподіваємося, що ви візьмете це з собою в доросле життя, – зазначив начальник відділу Головного управління Держгеокадастру області Юрій Дерновий.

Вихованці школи подякували гостям концертом, яким показали, що вони дійсно талановиті й заслуговують на покровительство Святого Миколая та подарунки від його посланців – добрих людей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x