Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ

Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ

Покупка подарунків, генеральне прибирання та вирішення незавершених справ – усі в очікуванні Нового року. А крокувати в наступний 2016 рік треба неодмінно з гарним настроєм, душевною рівновагою та неперевершеним зовнішнім виглядом. Як створити вишуканий новорічний «лук» за мінімум коштів дізнавалися кореспонденти «Нової Доби». За модними порадами журналісти звернулися до відомих черкаських дизайнерів – Віктора Черкаського та Любові Дорошенко.

Вбрання з «других рук»
Спочатку за пошуками святкового образу журналісти рушили до одного з міських секонд-хендів. Саме там нині одягається частина молоді й шукають натхнення творчі особистості.
– Якби я зустрічав Новий Рік у компанії друзів, то для того, щоб їх здивувати я б прийшов у строгому костюмі, білій сорочці та краватці. Адже всі мої знайомі знають, що я прихильник комфортного одягу і переважно у житті ходжу у джинсах та футболках. Тому я вважаю, що в новорічну ніч треба вбиратися у такий одяг, який ти рідко носиш і ніхто від тебе не очікував такого вбрання. Тоді фурор вам забезпечений, – розповідає дизайнер модного одягу Віктор Черкаський.

Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ
Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ

Образ №1 був створений за мотивами фешн-показів легендарної Коко Шанель – маленька чорна сукня, яка обійшлася нам всього у 120 гривень. До неї ми підібрали бежеві ботильйони за 175 гривень. У такому вбранні можна піти на новорічний корпоратив чи у ресторан з коханою людиною.
Образ №2 – «casual». Рожева кофтинка із блискітками, модні джинси та коричневі черевики – все, що потрібно для посиденьок з друзями у новорічну ніч. У цілому образ обійшовся журналістам у 375 гривень (черевики – 175 грн, рожева кофтинка – 100 грн, джинси – 100 грн).

– У новорічну ніч раджу одягати зручний та комфортний одяг, який максимально підкреслює вашу особистість: неважливо вечірня сукня це чи спортивний костюм, головне залишатись собою! Для святковості образу використовуйте аксесуари, але без зайвого фанатизму, – радить дизайнер вечірніх та коктейльних суконь Любов Дорошенко.

Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ

Образ №3 – для вечірки у клубі – коротка червона сукня (120 грн) та чорне хутряне болеро (150 грн). Ботильйони з першого образу. У такому вбранні ви не тільки будете зіркою вечора, а й здивуєте всіх гостей своєю вишуканістю та елегантністю.

Плюси
+ у секонд-хенді можна знайти недороге вбрання, яке порадує око не тільки в новорічну ніч, а й на будь-якому заході впродовж року;
+ навряд чи ви побачите у когось таке ж вбрання, адже одяг з секонд-хенду – ексклюзивний;
Мінуси
– наступний рік завжди хочеться почати з «чистого листа», отже, і в новому одязі. А одяг з секонд-хендів уже не новий і найчастіше ношений;
– щоб знайти дійсно цікаву річ у секонд-хенді потрібно витратити силу-силенну часу;
– речі з «других рук» дезінфікують за допомогою хімічних речовин, на які у деяких людей може бути алергія.

У модних магазинах шукайте не річ, а себе

Далі журналісти зазирнули у магазин фірмового одягу, щоб провести порівняння цін з попереднім секонд-хендом і пошукати «бренди і тренди».

Образ №1 – для домашньої вечірки. Він складається з штанів блідо-рожевого кольору (600 грн), гольфу (240 грн) та жилету з еко-хутра (999 грн). Взуття більш повсякденне – темно-бордові черевики, що коштували 999 грн. У цілому образ вийшов зручний і практичний.
– Обираючи матеріал новорічної коктейльної сукні зверніть увагу на жакард, костюмну тканину та атлас. Для декору і оздоблення використовуйте мереживо, гіпюр, шифон, – ділиться порадою Любов Дорошенко.
Образ №2 – клубний. Для нього ми підібрали міді-сукню (700 грн), а зверху на неї накинули жилет з попереднього образу. Сукня цікава тим, що опустивши воріт її можна носити з відкритими плечима. Завдяки цим метаморфозам сукню можна комбінувати в багатьох образах.

Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ
Від «секонду» до бутика: полювання на новорічний образ

– Наступний рік – вогненної мавпи, тому актуальними будуть червоний і золотий кольори. Узагалі в 2016 році буде в тренді жовтогаряча кольорова гамма, адже вона пов’язана з вогнем, – каже Віктор Черкаський.
Образ №3 – сукня кольору «бордо», що обійшлася у 600 грн. Цей колір «в тренді» у році вогненної мавпи. Тому сукню подібного кольору можна сміливо можна вдягати у новорічну ніч, додавши до неї яскраві аксесуари.

Плюси
+ у магазинах фірмового одягу завжди можна знайти одяг, який нині є на піку популярності;
+ одяг новий, і є різні кольорові варіації і розміри;
Мінуси
– одяг коштує значно дорожче, ніж у секонд-хендах;
– не дивуйтеся, якщо ваша подруга прийде у такій же сукні;
– переважно одяг шиється у Китаї, тому якість його пошиття значно нижча. Часто нова спідниця може набути вигляд поношеної після першого ж прання.

Результати шопінгу продемонстрували, що не обов’язково витрачати купу грошей для того, щоб чудово виглядати у Новорічну ніч. Для цього потрібно мати небагато вільного часу та трохи фантазії. Сподіваємося, що наступний рік принесе вам багато нових ідей та натхнення для їх реалізації. І пам’ятайте, що добре одягнена людина – це та, на чий одяг ви не звертаєте уваги!

Валерія Тімергаліна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x