Геннадій Бобов допоміг юним танцюристам зі Шполи

Геннадій Бобов допоміг юним танцюристам зі Шполи

Ансамбль сучасного танцю «Еліт» зі Шполи під керівництвом Лесі Осадчук є активним учасником багатьох конкурсів і фестивалів. Свій хореографічний талант юні танцюристи нещодавно продемонстрували і на Всеукраїнському дитячо-молодіжному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зимова перлина», що проходив із 18 по 21 грудня на гірськолижному курорті «Сонячна долина» поблизу Чернівців.

Організаторами масштабного заходу виступили Чернівецький обласний науково-методичний центр культури й мистецтва, Управління культури та туризму при міськраді, продюсерський центр «Ексклюзив» та телеканал «Ексклюзив». Журі фестивалю: Григорій Чапкіс, Алдо Віейра (Португалія), Марк Орловський та Олександр Павлік.

Шполяни на конкурсі стали не лише одними з найкращих серед 75-ти команд з усієї України, а й завоювали перший приз «Зірка танцполу», отримали за перемогу кубки, медалі, грамоти, а головне – чудовий бадьорий настрій. Усе це стало можливим завдяки підтримці небайдужих людей. Зокрема, кошти на поїздку виділив народний депутат Геннадій Бобов.

Геннадій Бобов допоміг юним танцюристам зі Шполи

«Феєричний виступ нашого гурту на цьому фестивалі ще надовго залишиться в пам’яті дітей, – розповідає керівник танцювального ансамблю «Еліт» зі Шполи Леся Осадчук. – Усі дуже старалися й показали себе на високому рівні. Відрадно, що в такий нелегкий для нашої країни час знаходяться люди, котрим небайдужа доля дітей».

Катерина Вальчиковська

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x