Новозбудоване приміщення здали в експлуатацію в Жашківському лісництві

Новозбудоване приміщення здали в експлуатацію в Жашківському лісництві

Днями в Уманському лісгоспі відбулася знаменна подія – здача в експлуатацію новозбудованого адмінприміщення Жашківського лісництва. Участь в урочистих заходах з нагоди відкриття взяли начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, директор Уманського лісгоспу Іван Назаревич, працівники підприємства та лісництва. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

До цього часу жашківські лісівники винаймали приміщення для роботи, хоча місце для нової контори обрали ще 2002 році, а в 2004 навіть заклали фундамент на околиці села Бузівка на території державного лісового фонду. І лише в 2015 році за ініціативи начальника облуправління Олександра Дзюбенка було прийнято рішення збудувати контору та здати в експлуатацію до кінця року.

– Хорошу справу напередодні завершення року здійснили уманські лісівники, – зазначив Олександр Дзюбенко. – Це знаковий об\’єкт і сподіваюся, що в такому гарному адмінприміщенні і працюватиметься на відповідному рівні, і всі заплановані завдання будуть виконуватися вчасно та якісно.

З новосіллям привітав жашківських лісівників і керівник підприємства Іван Назаревич, який зауважив, що Жашківське лісництво відтепер буде окрасою села, адже знаходиться хоч і на околиці, але неподалік центру населеного пункту – поряд зі ставком та лісовим масивом.

– Всі будівельні роботи здійснювалися за власні кошти підприємства та в досить короткі терміни, – відзначив Іван Назаревич. – Простору та функціональну будівлю зведено за сучасним проектом, намагалися продумати все, щоб було зручно й комфортно працювати. Тож сьогодні бачимо вагомий результат спільних зусиль.

Загальна площа новозбудованого лісництва – 209 метрів квадратних. Окрім виробничих кімнат, передбачено ще й квартиру для лісничого. В окремому приміщенні встановлено піролізний котел, тож, йдучи в ногу з часом, опалення лісництва здійснюється автономно з використанням дров.

Лісничий Жашківського лісництва Олександр Яцентюк пообіцяв, що найближчим часом в лісництві на цокольному поверсі буде облаштовано кілька кімнат для приїжджих, а навесні буде проведено озеленення прилеглої території.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x