Депутати Драбівщини внесли зміни до ряду програм

Депутати Драбівщини внесли зміни до ряду програм

23 грудня 2015 року голова Драбівської районної ради Володимир Дзега провів засідання другої сесії районної ради. Перед розглядом порядку денного голова районної ради Володимир Дзега та заступник голови районної ради Тетяна Богославець вручили обранцям посвідчення депутата районної ради та нагрудні значки «Депутат районної ради». «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Головуючий також повідомив про формування трьох депутатських фракцій у складі районної ради.

Депутати районної ради схвалили текст звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної ради України щодо розгляду та внесення змін до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України.

Після цього депутати приступили до обговорення питань, винесених на пленарне засідання сесії. Найважливішим з них стало затвердження районного бюджету на 2016 рік. З інформацією про формування кошторису району на майбутній рік перед присутніми виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк. Вона проаналізувала структуру доходів та видатки бюджету, відповіла на запитання учасників засідання сесії.

Детально обговоривши головний фінансовий документ на 2016 рік, депутати районної ради схвалили відповідне рішення.

У ході роботи депутати затвердили Регламент Драбівської районної ради VII скликання, районну програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, на 2016-2018 роки; Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2018 роки.

Під час пленарного засідання було заслухано хід виконання та продовження терміну дії Програми сприяння функціонуванню Центру надання адміністративних послуг у Драбівському районі на 2013-2015 роки і внесено зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік», до районної комплексної Програми «Турбота» на 2012-2020 роки, районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Драбівського району на 2009-2015 роки, районної Програми розвитку фізичної культури і спорту в Драбівському районі на 2012-2015 роки, районної цільової програми «Призовна дільниця» на 2014-2016 роки.

Народні обранці також продовжили термін дії Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв в Драбівському районі на 2012-2015 роки; Програми формування, матеріально-технічного забезпечення та обороноздатності загону оборони на території Драбівського району на 2014-2015 роки; районної програми, спрямованої на протидію поширенню наркоманії, боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2012-2015 роки; Програми збереження архівних фондів у Драбівському районі на 2011 – 2015 роки.

Крім того, депутати встановили додаткові пільги з оплати за навчання в Драбівській дитячій школі мистецтв на 2015-2016 навчальний рік, розглянули ряд земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності, затвердили план роботи районної ради на І півріччя 2016 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x