Боєць черкаського клубу переміг світову зірку змішаних єдиноборств

Боєць черкаського клубу переміг світову зірку змішаних єдиноборств

Боєць черкаського клубу «Grizzly» Дональд Нджата переміг зірку змішаних єдиноборств – американського росіянина Джефа Монсона. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Черкаський африканець прославив Україну у Москві. Боєць місцевого клубу «Grizzly» відправив у нокаут зірку змішаних єдиноборств Джефа Монсона. І це все у першому ж раунді. Після потужного удару в голову суперник так і не зміг звестися на ноги. Поєдинок тривав п’ятдесят секунд.

– Багато хто не вірив у мене, в Дональда, в «Грізлі», але, зрештою, сам Джеф Монсон лежить на помості після нищівного удару Доні! Сидимо втрьох: я, Дональд і чемпіонський пояс! Прямо за банкетним столом сипляться пропозиції по продовженню нашої кар\’єри… Але ми, гордо киваючи головами, говоримо, що зачекайте братці, по одному, будь ласка, – зазначив тренер Дональда, В’ячеслав Василенко.

Нагадаємо, ініціатором бою виступив Джеф Монсон – американський спортсмен, що виступає в змішаних єдиноборствах (ММА). Монсон є дворазовим переможцем ADCC Submission Wrestling World Championship і чемпіоном світу по бразильському джиу-джитсу. Джефф тренується в American Top Team, яка базується в Coconut Creek, штат Флорида. У 2014 Монсон отримав російське громадянство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x