На Чорнобаївщині грабіжник з ножем напав на бабусю

На Чорнобаївщині грабіжник з ножем напав на бабусю

В одному із сіл Чорнобаївського району чоловік проник у будинок односельчанки і, погрожуючи ножем, заволодій коштами в сумі 3000 гривень та мобільним телефоном. Через дві години нападника знайшли та затримали. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції звернулась 79-річна жителька одного із сіл району та повідомила про розбійний напад. Зі слів пенсіонерки, жінки не було вдома. О сьомій годині ранку вона повернулася додому і зайшла в свій будинок. Зненацька на голову пенсіонерки невідома особа накинула штору і, погрожуючи ножем, почала вимагала кошти. Нападник заволодів трьома тисячами гривень та мобільним телефоном.

Працівникам поліції потерпіла розповіла, що в нападнику впізнала одного із жителів села. Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився раніше судимий 29-річний селянин. Через дві години чоловіка було знайдено на автостанції одного із сіл Чорнобаївського району. При особистому огляді в нього були вилучені викрадений мобільний телефон та частина коштів. Свої дії він пояснив безгрошів’ям.

Відносно нього відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x