Житель Драбівщини обікрав будинок своєї бабусі

Житель Драбівщини обікрав будинок своєї бабусі

З її будинку онук викрав ноутбук, ТВ-тюнер та речі домашнього вжитку. Проведеними заходами працівники поліції затримали чоловіка. За вчинення кримінального правопорушення чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

З інформацією про крадіжку до Драбівського відділення поліції зателефонувала 66-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що невідома особа обікрала її будинок. Оглядом місця події правоохоронці встановили, що зловмисник проник до будинку шляхом віджиму металопластикового вікна, звідки викрав ноутбук, ТВ-тюнер та речі домашнього вжитку. Також потерпіла розповіла, що до неї приїздив її онук, який проживає в місті Київ і після його від’їзду, з будинку зникли вказані речі. Під час проведення ряду оперативно-розшукових заходів, 28-річного чоловіка правоохоронці затримали на залізничному вокзалі, коли він збирався їхати назад до міста Київ. При особистому огляді правоохоронці виявили у чоловіка викрадені у бабусі речі.

У кабінеті слідчого підозрюваний розповів, що в місті Київ веде кочовий спосіб життя та ніде не працює. Знаючи, що бабуся проживає сама, вирішив завітати до неї у гості та обікрасти. Щоб відвести від себе підозру, вночі коли бабуся заснула, віджав металопластикове вікно, проник до будинку та викрав ноутбук, ТВ-тюнер та деякі речі домашнього вжитку.

На даний час слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x