Резиденція Святого Миколая завітала до обласного центру реабілітації дітей

Резиденція Святого Миколая завітала до обласного центру реабілітації дітей

Близько 200 іграшок передали представники департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради вихованцям «Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» під час новорічного свята, яке проходило у закладі. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Протягом двох тижнів у Черкасах працювала Резиденція Святого Миколая в кінотеатрі «Україна», яку відвідало близько 600 черкащан та гостей міста, адже до нас приїздили діти із районних центрів, – розповіла директор кінотеатру «Україна» Валентина Слуцька. – І саме у нас діяла акція «Подаруй Свято Кожній Дитині», де кожен міг принести подарунок до Резиденції Святого Миколая і його отримають діти з «Центру реабілітації дітей «Теплий дім».

Валентина Петрівна разом із Святим Миколаєм (роль якого виконав Ярослав Литвин) з найкращими побажаннями привітала діток «Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» (зараз їх тут перебуває 42 дитини – віком від 3 до 18 років) та запросила відвідати Новорічні ранки з Дідом Морозом та Снігуронькою в рамках анімаційної розважально-ігрової програми, що проходитиме 29-30 грудня 2015 року та 2-3 січня 2016 року в кінотеатрі «Україна», де будуть демонструватися і мультфільми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x