«Правильний» колір одягу в новорічну ніч привабить кохання, достаток і успішну кар’єру

«Правильний» колір одягу в новорічну ніч привабить кохання, достаток і успішну кар’єру

Новий рік – свято, яке любить прояв фантазії в усьому: стравах, оздобленні оселі, подарунках і, звичайно ж, одязі. Не обов\’язково купувати нову річ, можна стару доповнити різними цікавими аксесуарами, і тоді цей наряд заграє новими барвами.
У рік Вогняної Мавпи експерти радять підбирати одяг червоного, помаранчевого, жовтого, золотого, перламутрового, коралового, синього, бордового, рудого, шоколадного відтінків. Такі яскраві кольори привернуть увагу Мавпочки, за що вона щедро обдарує вас щастям і добробутом у прийдешньому році.
Не варто забувати, що Мавпа любить розкіш, оригінальність і творчість, тому над остаточним варіантом костюма доведеться трохи пофантазувати, додати до нього більше яскравості.
Та все ж, якщо кожен гість вирішить одягнутися в червоне, буде трішки занадто. Тому ваш наряд може бути лише розбавлений червоними відтінками. Можна скомбінувати сукню жовтого кольору, з помаранчевою накидкою або боа. Для чоловіків є ще простіше рішення: під святковий костюм одягти червону краватку або яскраво-бордову сорочку.

Що символізують кольори в одязі для Нового року
Якщо ви правильно підберете наряд, Мавпочка весь рік буде поруч і допомагатиме в усьому. Як уже було сказано, Мавпа любить відтінки червоного, синього і зеленого кольорів.
Підбираючи вбрання для святкування цього чарівного свята, варто відштовхуватися від того, що би вам хотілося отримати в прийдешньому році.
Так, червоний колір уособлює кохання, владу, пристрасні стосунки. Тому якщо ви прагнете романтичних відносин, підвищення в роботі, прибутку, тоді сміливо купуйте червоне.
Синій колір символізує сім\’ю, спокій і удачу. Люди, які прагнуть скоріше вийти заміж або одружитися, знайти свою другу половинку, мають зупинит свій вибір на синьому вбранні. Також синій колір допомагає піднятися вгору кар\’єрними сходинками.
Бажаєте достатків у 2016 році? Підберіть одяг жовтого або фіолетового кольорів. Можна навіть комбінувати ці два відтінки, збільшивши свої шанси на фінансове благополуччя.

Налаштовуєтеся на навчання, вступаєте до вишу або націлені на перекваліфікацію? Одягніться в новорічну ніч у помаранчевий або теракотовий кольори, тоді успіх вам точно забезпечений. Саме ці кольори символізують успішне освоєння нових знань.
Щоб життя у новому році заграло яскравими барвами, щоб ви знайшли нових друзів і кардинально зміцнили свою життєву позицію, виберіть сукню або костюм білого чи срібного кольорів. Саме ці барви сприятимуть реалізації задуманого.
Не варто забувати, що всі кольори можна комбінувати, тим самим підсилюючи їхню енергетику. Наприклад, якщо ви хочете, щоб у 2016 році у вас з\’явилася дитина, сміливо одягайте білу сукню, але до нього підберіть червону сумочку, вуаль, шарф чи іншу деталь.
Не нехтуйте прикрасами. Надягніть на руки масивні браслети, які будуть гармоніювати з загальним нарядом. Великі сережки, об\’ємні кулони чудово підійдуть для новорічної вечірки. Символ року любить усе блискуче, особливо мавпі подобається золото, тому діставайте всі свої прикраси. Та не засмучуйтеся, якщо не маєте великого запасу золотих коштовностей, адже Мавпочка полюбляє і біжутерію. Одягайте все найкрасивіше, що маєте в запасі, та вирушайте зустрічати Новий 2016 рік у всеозброєнні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x