Страви до святкового столу

Страви до святкового столу

Готуючись до Нового 2016 року, кожній господині варто заздалегідь продумати, які страви приготувати для Мавпочки, щоб порадувати не тільки рідних і близьких, але й безпосередньо символ року.

Продукти в Новий 2016 рік мають бути натуральними, без консервантів, барвників, смакових добавок та інших канцерогенів. Зважаючи на те, що Мавпа – тварина травоїдна, то й на столі вітаються вегетаріанські страви. Наприклад, можна приготувати салати з додаванням зелені, овочеву лазанью або рагу. Пам’ятайте, що для Мавпи важливо, аби на святковому столі був зелений перець, морква, курячі яйця.

Якщо без м’яса все-таки не обійтися, можна приготувати шашлик чи баранячий окіст на відкритому вогні. У кого немає такої можливості, то бажано м’ясо запекти в духовці, але в жодному разі не смажити. Обов’язково на столі мають бути сир, ананаси, виноград, банани, апельсини й ківі.

При виборі напоїв, віддавайте перевагу благородним – віскі, коньяку, ігристому вину. Що стосується безалкогольних, то краще купити сік, морс або ж приготувати компот із сухофруктів. На солодкий стіл випекти пудинги чи легкі торти.
Усі новорічні страви повинні бути ситними, але легкими, адже Мавпа – активна тварина, яка любить і поласувати, і тут же побігати чи погратися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x