Майже 93 відсотки надходжень до місцевого бюджету Черкас забезпечили 5 податкових платежів

Майже 93 відсотки надходжень до місцевого бюджету Черкас забезпечили 5 податкових платежів

Як інформує ДПІ у м. Черкасах, основні податки, які на 93 відсотки наповнюють бюджет м. Черкаси, складаються з податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, плати за землю, акцизного податку з реалізації у роздрібній мережі підакцизних товарів та екологічного податку. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Місцевий бюджет за 11 місяців 2015 року поповнився на суму понад 746 млн грн, а на п’ять вищезазначених податків припадає майже 691 млн грн.

Як і раніше, основою місцевого бюджету Черкас залишається податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло в сумі майже 412 млн грн.

Друге місце за надходженнями до місцевої скарбниці займає єдиний податок. З початку року його надійшло в сумі майже 99 млн грн.

Суттєві надходження складає плата за володіння або користування землею. Так, плати за землю до черкаського бюджету надійшло в сумі понад 93 млн грн.

Акцизний податок з реалізації суб\’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів сплачується з 1 січня 2015 року до місцевого бюджету, надходження якого за 11 місяців склали понад 65 млн грн.

До місцевого бюджету Черкас суб’єктами господарювання, діяльність яких забруднює навколишнє природне середовище, сплачено протягом січня – листопада п.р. на його відновлення понад 21 млн грн.

“В цілому, наповнення черкаського міського бюджету відбувається зі значним перевищенням минулорічних показників. Так, за 11 місяців 2015 року бюджет нашого міста отримав додаткових платежів в сумі майже 87 млн грн”, – наголосив начальник ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x