Що прогнозують зірки знакам зодіаку в новому році

Що прогнозують зірки знакам зодіаку в новому році

2016-й – рік червоної вогняної Мавпи, який за східним календарем настає 8 лютого. У новому році гороскоп радить наповнити будні яскравими фарбами, незвичайністю, легкістю і оригінальністю. Рік Мавпи ідеальний для створення щасливої родини, де пануватимуть любов і розуміння. Родичі цього будуть спілкуватися набагато частіше, а ті, хто у сварці, швидше за все знайдуть спільну мову і помиряться.
Але найголовніше в 2016 році – не забувати, що три головні якості – почуття міри, твереза голова і вміння тримати себе в руках – допоможуть вам відкрити будь-які двері. Це рік подорожей, авантюр, часом безглуздих вчинків, активності і радості життя. Рік буде досить вдалим для пошуку довготривалих стосунків, нових друзів і знайомих.

Овен
У 2016 році бурхливий темперамент Овна буде багаторазово посилений неспокійним енергійним характером Мавпи. Зірки обіцяють представникам цього знака справжню феєрію емоцій і активності, тому почуття міри Овна здатне зникнути зовсім.
Овнові слід будь-які плани ділити на два або навіть три: краще менше планувати та без надриву доводити все до кінця. Крім того, восени Овнові варто частіше слухати релаксуючу музику, ходити на плавання, йогу або масаж, а також гуляти на природі. Представники цього знака повинні навчитися розслаблятися і угамовувати свій темперамент, адже саме так можна налаштуватися на успіх.
У 2016 році запорукою успіху Овна в коханні будуть стриманість, делікатність і романтизм. Ні рішучість, ні упевненість у собі, ні тим більше натиск не зможуть забезпечити цьому знаку зодіаку належний успіх на любовному фронті. Зірки радять бути максимально делікатним і романтичним у спілкуванні з коханою людиною.
У роботі, бізнесі і кар\’єрі Овна в 2016 році очікує парадокс: чим більш енергійно він буде братися за справи, тим гіршим обіцяє бути результат. Секрет його успіху полягатиме в рівновазі та стриманості.

Телець
Для Тельців 2016 рік буде дуже вдалим. Представники цього знаку здивуються тому, скільки можливостей відкриється в рік Мавпи. Тельцям пощастить і в коханні, і в бізнесі, і в кар\’єрі. На керівних посадах Телець теж зуміє проявити себе, адже 2016 надасть всі шанси для стрімкого злету кар\’єри. Наприкінці весни астрологи наполегливо не рекомендують Тельцям давати гроші в борг та робити великі покупки.
Найщасливішими із Тельців стануть ті, хто на червень запланує «вити гніздо» – масштабний ремонт, будівництво або переїзд на нове місце проживання. Ці турботи наповнять життя глибоким змістом і зарядять енергією.
Тельцям зірки рекомендують подорожувати та їздити у відрядження, адже навіть у робочому ритмі вдасться добре відпочити. Саме під час однієї з подорожей самотні Тельці можуть зустріти свою половинку.
Є ймовірність того, що Тельцям захочеться змінити роботу винятково за власним бажанням, щоб змінити сферу діяльності або поліпшити рівень доходів. Нове місце роботи вони знайдуть дуже швидко.

Близнюки
Гороскоп на 2016 рік Близнюкам рекомендує змінити життєву тактику і почати діяти впевненіше – саме це принесе стратегічний успіх. До весни сумбурний період закінчиться і настане душевний підйом.
Багатьох Близнюків захлесне закоханість, у якої є шанс перерости в довгі й серйозні стосунки. Швидше за все, доленосна зустріч відбудеться в другій половині березня або першій декаді квітня.
У 2016 році на любовному фронті Близнюків буде абсолютна гармонія і на представників цього знаку чекають романтичні пригоди, незалежно від того, мають вони другу половинку чи ні. У самотніх представниць знаку можуть виникнути сексуальні стосунки з людиною, яку вони раніше недолюблювали.
Зірки радять представникам цього знаку зодіаку зупинитися лише на кількох проектах. Близнюки в 2016 році зуміють добитися успіху. Більше того, під час роботи над якимись проектами вони навіть здатні вийти на новий рівень – зірки посилять їхній дар переконання і здатність заражати оточення своїми ідеями.

Рак
Ракам у 2016 році зірки нададуть масу можливостей розфарбувати своє життя яскравими фарбами і наповнити новими пригодами. На них чекають поїздки та подорожі, з\’являться нові проекти. Представники цього знаку захочуть подивитися світ – і це їм вдасться. Раки знайдуть можливості, щоб ця мрія здійснилася.
Гороскоп на 2016 рік Ракам обіцяє, що зміни почнуться з перших же чисел січня і спочатку торкнуться кола спілкування. Також вони отримають шанс вдало змінити місце роботи.
Самотнім Ракам цього року зірки обіцяють пристрасні стосунки, які переростуть у серйозні. Цього року ви зміните свій погляд на особистісні якості своєї половинки.
Раків чекає підйом у кар\’єрі, якщо вони не лінуватимуться і доведуть начальству, що гідні кращого. Цього року представники знаку вирішать навіть найскладніші проблеми і легко впораються з будь-якими поставленими завданнями.

Лев
Зірки обіцяють Левам великі зміни вже на початку січня 2016: у цей період планети зажадають швидких і рішучих дій. Це може стосуватися як роботи, так і особистого життя.
Багатьох Левів очікує відверта і складна розмова з «половинкою», а Леви-одинаки усвідомлять справжні причини своєї самотності і отримають шанс змінитися.
Літо накриє лавиною романтики: у сімейних Левів можливий як яскравий другий медовий місяць, так і палкі любовні трикутники, а Левів-одинаків накриє хвиля флірту і нових романтичних зустрічей.
У 2016 році Леви матимуть можливість знайти нову роботу або відкрити власну справу, якщо попереднє місце роботи більше не задовольняє. Також зірки рекомендують надати матеріальну допомогу близьким людям, але не варто спонсорувати сумнівні підприємства й нерозумні розваги.

Діва
У 2016 році Діви за бажанням легко можуть зосередитися на власних справах, не звертаючи уваги на чужі, адже удача сприятиме більшості починань. Ускладнити життя представникам цього знаку зможуть тільки ревнощі. Тому зірки попереджають – Діви ризикують розфарбувати своє життя в 50 понурих відтінків ревнощів.
У взаєминах із протилежною статтю на Дів чекає спокій і стабільність. Підвищаться шанси отримати пропозицію руки і серця. Кращий період для романтичних зустрічей і побачень – з квітня до червня. Щоб уникнути конфліктів, пам\’ятайте: робочі відносини треба залишати за порогом дому.
Дівам доведеться ретельно попрацювати, щоб не хворіти. Погано позначаться на стані здоров\’я депресія, зневіра і песимізм, вони потягнуть за собою не фізичні й психологічні проблеми. Повноцінно відпочивайте, підтримуйте сили правильним харчуванням, приймайте вітаміни, регулярно пийте трав\’яні збори. У 2016 році ймовірне підвищення по службі. Дівам пощастить у всьому, що стосується кар\’єри і фінансів.

Терези
У 2016 році Терези зуміють реалізувати більшість зі своїх давніх задумів. У представників цього знаку загостриться амбітність, рішучість і цілеспрямованість. Удача супроводжуватиме цей знак зодіаку не тільки в роботі, але і в коханні, і в домашніх справах.
2016 обіцяє стати для Терезів роком «збирання врожаю». Порушити гармонію у взаєминах можуть побутові клопоти і турботи.
Самотніх Терезів зірки попереджають – новий знайомий не той, за кого себе видає. Спочатку здасться, що це саме той, хто вам потрібен, але за деякий час Терези зрозуміють, що помилялися. На представників цього знаку чекає багато цікавих подій, у тому числі й знайомств із протилежною статтю.
Зірки радять Терезам на роботі не розмінюватися на дрібні сварки із колегами. Проводьте час із друзями і близькими, займайтеся тим, що приносить задоволення. Терезам варто звернути увагу на серцево-судинну систему і берегти її. Також зірки попереджають, що буде підвищений ризик отримати серйозні травми.

Скорпіон
У новому році зірки радять Скорпіонам позбутися негативу і перевести свої ревнощі в змагальну площину, щоб «перетворити лимон на лимонад». Рік Мавпи обіцяє стати переламним у багатьох сферах.
Представникам цього знаку зірки обіцяють абсолютну легкість у спілкуванні з протилежною статтю. Якщо самотній Скорпіон закохається, то до весілля він може готуватися ще до нового року.
Зима для представників цього знаку – сприятливий час для зміни роботи або навіть професії, а кінець літа і осінь – вдалий період для бізнесу. Скорпіони намагатимуться гармонійно поєднати роботу і особисте життя. Зірки радять використовувати 2016 рік для зміцнення родинних зв\’язків.
Увесь рік Скорпіонам необхідно підтримувати і зміцнювати свій організм, стежити за режимом харчування, висипатися.

Стрілець
Наступний рік у Стрільців буде наповнений бажаннями, планами, фантазіями і мріями. Представники цього знаку вважатимуть, що мають сили взятися одразу за все, однак відчуття буде оманливим.
Стрільців закрутить вир пристрастей і подій. Зірки радять припинити соромитися, а виявити ініціативу в любовній сфері, але не перестаратися. Деякі стосунки можуть перерости в міцну дружбу. Крім того, у Стрільців буде ностальгія за минулими стосунками.
У 2016 році представники знаку, щоб досягти бажаного результату, повинні використовувати всі свої можливості, ерудицію, кмітливість, навіть хитрість. На новому місці роботи начальство може бути настільки вимогливим, що, крім головного болю, Стрільці нічого не отримають. У квітні-липні з\’явиться шанс отримати «легкі» гроші. Зірки радять випробувати удачу в лотереї.
Якщо Стрільці мають проблеми із ендокринною системою або шлунком, їм необхідно відвідати фахівця або на початку літа відпочити в санаторії.

Козеріг
Майбутній рік обіцяє бути максимально успішним для Козерогів. Представники цього знаку відчують потужний приплив сил, що допоможе легко добиватися поставлених цілей.
Гороскоп кохання обіцяє Козерогам потужний сплеск сексуального бажання, яке урізноманітнить особисте життя і принесе гармонію. Навіть найбільш потайні і відлюдькуваті Козероги захочуть виявити свої почуття, відчути бурю пристрастей. Сміливість на любовному фронті додасть впевненості і в інших сферах життя. Багато хто зрозуміє, що їхні половинки – найкращі, що їм є заради кого жити.
Якщо сімейні Козероги в другій декаді не навчаться мовчати під час з\’ясування стосунків, то на них чекають кардинальні зміни в сім\’ї.
Деякі зміни відбудуться в професійній сфері, але тільки в тих, хто почав нову справу або змінив місце роботи. Козероги мають хороші шанси просунутися службовими сходами. Зірки рекомендують не брати в борг гроші для розваг, шопінгу.

Водолій
Рік буде дуже вдалим для Водоліїв, які присвятили себе науці і творчості. Зірки попереджають представників цього знаку Зодіаку: щоб знайти в 2016 році щастя в коханні, вам просто необхідно налаштуватися на стабільність. Водоліям доведеться обирати між тихим домашнім щастям або калейдоскопом стосунків.
На самотніх Водоліїв чекають яскраві любовні пригоди, проте слід дослухатися до думки партнера. Сімейні Водолії своїм нетерплячим ставленням можуть зачепити і навіть образити партнера. У деяких сімейних парах настане помітне охолодження почуттів, що призведе до розриву стосунків, але вже незабаром багато Водолії знайдуть собі нових коханих.
Зірки радять Водоліям дослухатися до своїх бажань, що стосуються їхньої професійної сфери. До творчих натур прийде натхнення, цікаві ідеї запалять їхній талант.
У рік Мавпи можуть загостритися проблеми із шлунково-кишковим трактом і захворюваннями, які пов\’язані з зайвою вагою і обміном речовин.

Риби
У 2016 році Рибам слід не плисти проти течії, а довіритися інтуїції. Вони можуть не помітити, що перешкоди, які виникли на їхньому шляху – непереборні, і в спробі з ними впоратися Риби ризикують витратити занадто багато емоцій і сил. Для представників цього знаку успішні проекти повинні даватися легко, якщо ж якась річ не вдається, краще її відкласти.
Риби з головою поринуть у романтику, кохання і теплі душевні взаємини. Самотні представники знаку обов\’язково знайдуть кохання і влаштують особисте життя. Жінкам-Рибам можуть освідчитись. А от чоловікам-Рибам краще відкласти свої зізнання. Сімейним Рибам цього року ніщо не загрожує, а дрібні сварки не внесуть розбрату.
Рибам зірки обіцяють успіх у кар\’єрі та матеріальний добробут. Творчі люди зможуть прославитися, втілити неординарну ідею, а керівники впораються із конкурентами. Рибам загрожуватимуть вірусні інфекції. Перевтома на роботі й авітаміноз можуть серйозно підірвати здоров\’я. У боротьбі за струнку фігуру Риби почнуть діяти наполегливо, і їхні зусилля увінчаються успіхом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x