Родинам загиблих АТОвців вручили ключі від квартир

Родинам загиблих АТОвців вручили ключі від квартир

Квартирне питання родин загиблих і бійців із інвалідністю вирішили на Черкащині. Ключі від обнов їм вручили голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Про це “Нова Доба” дізналася в прес-службі ОДА.

Двадцять квартир придбали цього року на Черкащині для таких родин На це область отримала з державного бюджету понад п’ятнадцять із половиною мільйонів гривень.

– Попри складну ситуацію у країні, вдалося віднайти ресурс для забезпечення родин загиблих воїнів житлом, а також тих, хто отримав інвалідність першої та другої груп, – зауважує очільник області Юрій Ткаченко. – І я дякую нашому нардепу Сергію Рудику, нашому лобісту в бюджетному комітеті Верховної Ради України, який якраз посприяв спрямуванню області додаткових 10 млн грн. Так ми змогли закрити нинішню чергу. Наші воїни – великі патріоти, справжні герої. Хто віддав своє здоров’я, а хто навіть життя за єдність нашої країни. Тому ми просто зобов’язані дбати про них і їхні родини.

Родинам загиблих АТОвців вручили ключі від квартир

Три родини загиблих бійців отримали ключі від нових помешкань раніше. Сьогодні ще дванадцятеро. Серед новоспечених квартировласників – 21-річний боєць Євген Руденко. Особисто приїхати по ключі він не зміг. Бо нині в Харкові на реабілітації.

– Женя підірвався на БТРі та втратив кисть правої руки під Новоайдаром на Луганщині, – розповідає мама військового Валентина Іванівна. – Дуже дякуємо за квартиру. Він її бачив, дуже сподобалася. Це справжній подарунок до Нового року.

Більшість квартир за письмовими заявами родин придбані в обласному центрі. Найближчими тижнями ще п’ять сімей загиблих АТОвців отримають ключі від очікуваних обнов. Поки триває процедура закупівлі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x