111 гривень становитиме вартість пробного ЗНО

111 гривень становитиме вартість пробного ЗНО

Вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році з одного предмета становитиме 111 грн. Про це під час прес-конференції повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, пише прес-служба ОДА.

Під час пробного ЗНО абітурієнти матимуть можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування та виконати завдання максимально наближені до завдань, що будуть надані під час основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному ЗНО зможуть взяти зареєстровані особи. Реєстрація абітурієнтів триватиме з 5 до 30 січня 2016 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 2 квітня. Тестування з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської, французької або російської мов відбудеться 9 квітня.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання видадуть тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x