Депутати Драбівської районної ради підтримали рішення обласних обранців

Депутати Драбівської районної ради підтримали рішення обласних обранців

30 грудня 2015 року відбулася позачергова сесія Драбівської районної ради, яку провів голова ради Володимир Дзега. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Іван Гайдай, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації та громадськість району. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській обласній раді.

У ході роботи депутати внесли зміни до рішення районної ради від 23.12.2015 №2-4/VIІ «Про районний бюджет на 2016 рік». Інформуючи присутніх, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк відзначила, що внесені на розгляд сесії зміни викликані збільшенням видатків за рахунок дотацій та субвенцій, що передаються із державного, обласного й сільських бюджетів, відповідно рішень рад про делегування коштів районному бюджету. Обговоривши питання, депутати схвалили відповідний проект рішення.

Народні обранці також схвалили пропозицію депутата районної ради Анатолія Гелевери звернутися до народного депутата України Володимира Зубика щодо звіту про його діяльність та підтримали звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про внесення змін до чинного законодавства в бюджетній сфері, ухвалене на сесії обласної ради 29 грудня 2015 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x