У Мошнах відбулася «Посвята учнів в юні музиканти»

У Мошнах відбулася «Посвята учнів в юні музиканти»

Напередодні Нового року в будинку культури села Мошни дитяча музична школа провела традиційне для закладу дійство – «Посвята учнів в юні музиканти». На нього чекали, до нього готувалися діти, викладачі та батьки. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській РДА.

Свято розпочалося з випробування сценою. Маленькі артисти гарно впоралися з нелегким завданням. Нагорода – щедрі оплески глядачів, яких цього разу зібралося дуже багато.

І все це тільки початок дійства. Далі відбулися виступи «колег» – учнів старших класів. Серед них лауреати обласних, всеукраїнських і навіть міжнародних конкурсів. По завершенню заходу, здавалося, що й самі юні виконавці стали частинкою прекрасного та вічного – частинкою музичного світу.

– Шкільне життя можна порівняти з симфонічним оркестром. В оркестровій партитурі є партія учня, партія викладача, директора, партія батьків та інших оркестрантів, причетних до справи естетичного виховання. Від чистоти звучання кожної з них залежить загальний успіх. Цього разу оркестр зазвучав гармонійно та неабияк злагоджено, – зазначив директор Мошнівської дитячої музичної школи Григорій Савицький.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x