Уманчанин «взяв касу», а «зловити кайф» не встиг

Уманчанин «взяв касу», а «зловити кайф» не встиг

Співробітники Уманського міськвідділу міліції затримали місцевого жителя, який викрав з каси магазину близько 11 тисяч гривень.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Про крадіжку повідомила продавчиня магазину. Жінка розповіла, що майже перед закриттям крамниці вона перераховувала касу, проте на хвилинку відволіклася на покупців. Продавець і не підозрювала, що за нею спостерігають і скористаються цим моментом. Зухвалий молодий чоловік швиденько поцупив гроші та вдався навтьоки.
Оперативники провели ретельний огляд місця події, склали зовнішній портрет зловмисника, дізналися про його особливі прикмети. З‘ясувалося, що до кримінального правопорушення причетний 27-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловіка було затримано на одній із вулиць міста та доставлено до міськвідділу.

Він розповів, що ніде не працює, крадіжку спланував завчасно. В магазині вичікував момент, коли продавець відійде від каси з грошима, а потім забрав гроші та втік. Кошти хотів витрати на власні потреби, зокрема і на придбання наркотичних засобів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Розслідування триває, проводиться перевірка щодо можливої причетності молодика до вчинення схожих кримінальних правопорушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x