Більше 11 тисяч дітей Черкащини опановують олімпійські види спорту

Більше 11 тисяч дітей Черкащини опановують олімпійські види спорту

Олімпійські види спорту в дитячо-юнацьких спортивних школах області опановують 11 077 дітей. Найбільш популярними серед юних спортсменів стали футбол, волейбол та легка атлетика, інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Так, футболом займається 3 602 вихованці, волейболом – 1 355, легкою атлетикою – 843, дзюдо – 833, баскетболом – 558 та боксом – 522. В управлінні відзначають, що найменш чисельним стали відділення зі стрільби з луку, де займається 124 вихованці, кульової стрільби (69 дітей), кінного спорту (42 вихованці), академічного веслування (37), велосипедного спорту (33) та хокею на траві (24).

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський зауважив, що у дитячо-юнацьких спортивних школах Черкаської області також працюють відділення з бадмінтону, боротьби вільної, боротьби греко-римської, важкої атлетики, веслування на байдарках і каное, гімнастики спортивної, гімнастики художньої, плавання, тенісу настільного, триатлону, тхеквондо ВТФ та фехтування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x