У жителя звенигородського готелю вилучили наркотики

У жителя звенигородського готелю вилучили наркотики

Звенигородські правоохоронці у одного із жителів житлового комплексу міста вилучили коноплю та пристрій для вживання наркотиків. Його доставили до відділення поліції, за скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомив ГУ НП Черкаської області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонував невідомий та повідомив, що в одному із житлових комплексів міста житель однієї з кімнат продає наркотики. Перевірити отриману інформацію виїхала слідчо-оперативна група.

У готелі правоохоронці встановили особу, яка проживає в кімнаті. Ним виявився непрацюючий 34-річний житель Сміли, який найняв житло на новорічні свята. При зовнішньому огляді кімнати поліцейські побачили на підвіконні пристрій для вживання наркотиків та паперовий пакет з коноплею. Чоловіку було запропоновано проїхати до відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Молодик розповів, що вживає наркотичні речовини та добровільно видав ще два поліетиленових пакета з коноплею та зазначив, що зберігав їх для власного вживання.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строк до трьох років. Проводиться перевірка по встановленню осіб, причетних до реалізації наркотиків в місті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x