На Тальнівщині у пенсіонера вкрали 14 тисяч гривень

На Тальнівщині у пенсіонера вкрали 14 тисяч гривень

Крадій допомагав чоловікові по господарству, а коли господар відволікся, зайшов у будинок і викрав гроші. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Із повідомленням про крадіжку до Тальнівського відділення поліції звернувся 73-річний житель одного із сіл району. Пенсіонер розповів поліцейським, що з його будинку викрали близько 14 000 гривень.

Як з’ясувалося, потерпілий попросив чоловіка із сусіднього села, аби той допоміг йому за певну плату порізати дрова. Коли пенсіонер відлучився на декілька хвилин, аби попоратися по господарству, зловмисник зайшов до будинку та викрав конверт із грошима. Поліцейські відшукали крадія у сусідньому селі. Ним виявився раніше судимий 32-річний місцевий житель. Частину коштів зловмисник вже устиг витратити на алкоголь та продукти харчування, решту було повернуто господареві.

За даним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x