Затримали підозрюваного у вбивстві уманської студентки

Затримали підозрюваного у вбивстві уманської студентки

Підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки Уманського педагогічного університету з Коломиї Анни Павленко, яку батьки знайшли мертвою у власній квартирі, 22-річного жителя Одеської області затримали за місцем проживання. Наразі чоловік заарештований, йому оголошено про підозру. Про це „Нова доба” дізналася в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області.

Правоохоронцям. вдалося з\’ясувати, що 22-річний житель Одеської області, працював майстром тату. З дівчиною він познайомився через соціальні мережі, потерпіла запросила його в гості, щоб він зробив їй татуювання. Коли чоловік робив дівчині тату в неї дома, звернув увагу, що дівчина має добрі статки, вирішив її вбити та заволодіти майном. Вдарив потерпілу електрошокером, потім наніс численні ножові поранення, після чого забрав з квартири золоті прикраси та вартісну техніку, і поїхав до Києва, де збув крадене майно. Потім повернувся в Одеську область, де і був затриманий оперативниками.

Зараз з підозрюваним працюють слідчі, йому оголошено про підозру та взято під варту. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x