Черкащанин потрапив до рейтингу найдорожчих зірок

Черкащанин потрапив до рейтингу найдорожчих зірок

Український фанк-, хіп-хоп- і рок-гурт “Бумбокс” (лідером якого є черкащанин Андрій Хливнюк) увійшов до рейтингу 25-ти найдорожчих і найпопулярніших зірок України. “Бумбокс” посів 12-ту сходинку цього списку. Про це “Нова Доба” дізналася на сайті “Forbes“.

Зміни у країні не пройшли для шоу-бізнесу безслідно: сумарний дохід топ-25 становить $46,5 млн, тоді як 2013 року доходи знаменитостей редакція оцінила в $80 млн. Одна з основних причин – різке зниження кількості концертів і виступів. Зірки скасовували концерти в РФ, змінювали графіки, шукали нові напрямки. Одні українські виконавці почали частіше виступати в Казахстані, Грузії, США, Канаді, Європі. Інші зосередилися виключно на внутрішньому ринку, проводячи при цьому значну частину виступів на благодійній основі.

Підсумкове місце в рейтингу залежить від чотирьох складників: доходів зірки за рік, уваги преси, інтересу до знаменитості в інтернеті й кількості ротацій на радіо (для виконавців-співаків). Вагу складників у підсумковому балі розподілено ось як: річні доходи – 50%, інші показники в рівних пропорціях. Для зірок, які не співають, ротації на радіо не враховували, але увага преси входила в підсумковий бал із вагою 25%. До лонг листа увійшли 79 українських зірок кіно, естради, спорту, музики, телебачення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x