Черкаські податківці провели „чистку кадрів”

Черкаські податківці провели „чистку кадрів”

122 працівника фіскальної служби Черкаської області притягнуто до дисциплінарної відповідальності протягом минулого року. Про це „Нова Доба” дізналася від офіційної прес-служби відомства.

Як поінформували у відділі власної безпеки при ГУ ДФС у Черкаській області, в результаті проведених звітного 2015 року 168 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 122 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 122 працівника фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

У напрямку профілактики за рік проведено 901 захід з упередження корупційних правопорушень

До органів прокуратури торік було направлено 24 матеріали для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 7 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків, на даний час триває досудове розслідування. Відносно 3 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення; судом їх притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x