Черкаський дитячий ансамбль гітаристів «Фанданго» став лауреатом Всеукраїнського фестиваль

Черкаський дитячий ансамбль гітаристів «Фанданго» став лауреатом Всеукраїнського фестиваль

Нещодавно в Львові відбувся II Всеукраїнський фестиваль – конкурс інструментальної музики та хорового співу Галицькі самоцвіти. Черкаську музичну школу № 1 ім. Миколи Лисенка представляв ансамбль гітаристів молодших класів «ФАНДАНГО» під керівництвом Вадима Валерійовича Пархоменка. Крім того, солістами школа була представлена Діченко Олександрою та Трощенко Софію в номінації «Solo». Про це йдеться на сайті Черкаської музичної школи.

Узагалі у фестивалі прийняли участь понад 600 учасників майже з усіх областей України. Заходи проходили у різних історичних спорудах Львова. Відкриття фестивалю у Галереї мистецтв Палацу Потоцьких, конкурсні прослуховування проходили в будинку органної та камерної музики в костелі Марії Магдалени, а гала-концерт відбувся у прекрасному залі Львівської філармонії. Це дуже чудово, бо при виступах почуваєшся частинкою старовинної культури. Оцінювало конкурсантів компетентне журі, до складу якого входили відомі заслужені народні артисти, діячі мистецтв, викладачі Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка, та лауреати міжнародних конкурсів Олег Лихач, Руслан Ляшенко, Тарас Лазуркевич, Микола Орач, Ольга Чундак, Андрій Прахт та інші.

Черкаський дитячий ансамбль гітаристів «Фанданго» став лауреатом Всеукраїнського фестиваль

Ансамбль «ФАНДАНГО» став лауреатом II премії в інструментальному жанрі (середня вікова категорія). А дівчатка – солісти отримали Дипломи учасників фестивалю.
Протягом фестивалю проводились цікаві майстер класи та екскурсії, які діти, разом з батьками із задоволенням відвідували та отримали велику кількість радісних емоцій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x