Близько 200 кнопок виклику міліції обладнано на Черкащині

Близько 200 кнопок виклику міліції обладнано на Черкащині

В Черкаській області до системи термінового виклику УДСО при УМВС України підключено 188 кнопок тривожної сигналізації. Всього ж по області – близько 1 840 кнопок тривожної сигналізації на об`єктах та близько 310 кнопок в помешканнях громадян. Робота по обладнанню кнопок тривожної сигналізації в громадських місцях, місцях масового перебування громадян проводиться постійно.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Кнопки тривожної сигналізації підключені до пунктів централізованого спостереження управління Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області.

Вони є у великих магазинах, кафе, автозаправках та інших подібних закладах. Позначені великою наклейкою жовтого кольору з написом на ній «Терміновий виклик міліції». Кожен пересічний громадянин, який став свідком чи потерпілим внаслідок вчинення правопорушення, має можливість звернутися до адміністрації об\’єкту, де знаходиться кнопка тривожної сигналізації, з проханням викликати міліцію.

Головний принцип роботи «тривожної кнопки» – підтримка постійного цілодобового зв’язку об’єкту з оператором, а також безпосередньо з нарядом швидкого реагування ДСО. При натисненні на кнопку сигнал миттєво надходить на пульт централізованого спостереження і передається правоохоронцям, які прибувають на місце виклику за лічені хвилини і вживають всіх заходів для затримання правопорушника та подальшої його передачі до міськрайвідділів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x