Геронимівське комунальне підприємство оштрафували за неправильні тарифи

Геронимівське комунальне підприємство оштрафували за неправильні тарифи

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало комунальне підприємство Геронимівської сільської ради «Благоустрій» за зловживання монопольним становищем на ринках послуг з централізованого водопостачання та водовідведення у межах обслуговуючих мереж с. Геронимівка. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському відділенні Антимонопольного комітету України.

Як установило Відділення, КП ГСР «Благоустрій» здійснило розрахунки тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, формування яких не відповідає Порядку формування тарифів з централізованого водопостачання та водовідведення, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами).

У ході розгляду справи Підприємство визнало порушення та зобов’язалось у двомісячний строк надати виконавчому комітету Геронимівської сільської ради на затвердження розрахунки на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, порядок формування яких відповідатиме Порядку формування тарифів з централізованого водопостачання та водовідведення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x