«Черкаські Мавпи-03» зіграли перші матчі у 2016-му році

«Черкаські Мавпи-03» зіграли перші матчі у 2016-му році

«Мавпи-03» виграють та поступаються у рамках третього туру ВЮБЛ. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи.

Третій тур підопічні Олександра Молчанова розпочали раніше. Протягом одного дня на команду зіграла відразу два матчі. У Києві «Мавпи» зустрічалися з «Хижаками», а в Переяславі – з місцевою командою.

Матч проти «Хижаків» став одним із найскладніших для черкасців. Рівна гра тривала протягом усіх 40-ка хвилин і лише наприкінці зустрічі кияни вирвали перемогу – 56 : 52. Після цього «Мавпи-03» впевнено переграли БК «Переяслав» з рахунком 107 : 35.

Олександр Молчанов, головний тренер «Черкаських Мавп-03»:
«Складний тур. У Києві з «Хижаками» трималися до останнього. Але в них дуже висока і атлетична команда. Чотири гравці зростом від 176-ти до 180-ти сантиметрів. Для хлопців 12-ти років це високий зріст. У нас із цим проблеми, тому дещо цього і не вистачило. Десь не змогли підібрати, десь не влучили, десь не відзахищалися – тому такий результат. Із Переяславом все було значно простіше. Виграли значно переконливіше, багато, що вдавалося. Далі готуватимемося до наступного туру, який вкрай важливий для нас».

«Хижаки» – «Черкаські Мавпи-03» 56 : 52
ЧМ: Крутогуз – 14 очок, Голєнков – 14 очок; Козоріз – 6 очок.

БК «Переяслав» – «Черкаські Мавпи-03» 35 : 107
ЧМ: Голєнков – 36 очок.

Наступний тур відбудеться 15-18-го лютого у Черкасах.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x