Талановиті корсунчани підкорили «Різдвяні «Зоряні мости»

Талановиті корсунчани підкорили «Різдвяні «Зоряні мости»

Напередодні Нового року в Черкасах відбувся 48-й Всеукраїнський конкурс-фестиваль для талановитих дітей та молоді «Різдвяні «Зоряні мости». Корсунщину на фестивалі-конкурсі представляли вихованці Корсунь-Шевченківської дитячої школи мистецтв, які продемонстрували свої таланти.
На конкурсі-фестивалі були представлені номінації: вокал, хореографія, інструменталісти, театральний та цирковий жанри, театри мод, образотворче мистецтво.

У конкурсній програмі брали участь найталановитіші діти з усіх куточків нашої країни – солісти-вокалісти, хореографічні колективи, вокальні, інструментальні та фольклорні ансамблі, театральні колективи. Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, до складу якого ввійшли державні діячі та видатні постаті мистецтва України. «Нова Доба» про це дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

У номінації «образотворче мистецтво» брали участь вихованці Корсунь-Шевченківської дитячої школи мистецтв (викладач Віра Прокопенко), які представляли на конкурс картини, що виконані гуашшю, технікою декупаж; новорічні ялинкові прикраси на основі тканини та мішковини, виготовлені в техніці декупаж та оздоблені різноманітною фурнітурою, мереживом та природним матеріалом, та вихованці Драбівської дитячої музичної школи (викладач Ярослав Байда), роботи яких виконані маслом, олійними фарбами, аквареллю, технікою мозаїка. Вік учасників 9-15 років.
Хореографію представляли учасники хореографічного колективу «Арабеск» (викладач Ольга Черняк), які продемонстрували хореографічні композиції «Незламні серця», «Намалюю тобі зорі» та «Сонячний віночок».
В номінації «інструменталісти» брав участь фортепіанний дует з дитячої школи мистецтв у складі Маші Медвідь та Аріни Хохи (викладач Лариса Усаченко).

Завдяки обдарованості, помноженій на старання, за підсумками фетивалю конкурсанти Корсунщини отримали найвищі нагороди, в підсумку яких 8 Гран-прі, і вкотре довели, що Корсунщина – край, де народжуються і зростають молоді таланти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x