Актори черкаського театру збираються їхати до Києва мітингувати

Актори черкаського театру збираються їхати до Києва мітингувати

Сьогодні в ОДА відбулася прес-конференція, на якій обговорили проблему фінансування ремонтних робіт у черкаському театрі. На заході також був присутній один з акторів театру – Олександр Гуменний, який представляв колектив Черкаського драматичного театру. Нині Олександр є очільником благодійної організації «Благодійний фонд «Черкаський театр», яка збирає кошти на реконструкцію будівлі.

– Учора на загальних зборах театру я оголосив, якщо до весни не буде жодних ефективних дій щодо відновлення театру, то я збираю колектив та небайдужих містян, і ми їдемо у Київ до Кабміну. Я думаю, якщо зібратися гуртом, десь 200-300 чоловік, то влада нарешті зверне увагу на цю проблему, – ділиться своєю думкою актор.

Наразі амфітеатр, де знаходиться сцена і електричне обладнання повністю засипало снігом. Прибиральники, які навіть не мають спеціального обладнання і касок майже щодня проводять очищувальні від снігу роботи, але, на жаль, поки що відбудовою ніхто не займається.

Нагадуємо, нещодавно до КМУ знову було направлено звернення про надання коштів на ліквідацію наслідків пожежі на суму 15,9 мільйона гривень. Також було подано звернення про надання коштів на повну реконструкцію театру, яку коштуватиме 142 мільйони гривень.

Валерія Тімергаліна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x