Із гаража золотонісця украли гвинтівку й бензопилу

Із гаража золотонісця украли гвинтівку й бензопилу

Зловмисник вночі проник на чуже подвір’я та викрав з гаража пневматичну гвинтівку і бензопилу. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Золотоніського відділу поліції звернувся 38-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідома особа з його гаража викрала пневматичну гвинтівку та бензопилу.

Під час проведення першочергових оперативних заходів правоохоронці отримали інформацію, що вночі біля подвір’я потерпілого люди бачили чоловіка з мішком в руках. Отримавши опис невідомого, правоохоронці провели ряд заходів та відшукали крадія. Ним виявився 33-річний місцевий житель. Зловмисник розповів, що тієї ночі ходив вулицями і видивлявся, де можна щось викрасти. На чужому подвір’ї побачив відчинений гараж, проник усередину та викрав пневматичну гвинтівку та бензопилу, які потім сховав у кущах. В подальшому планував продати.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x