У Христинівці пограбували пенсіонера

У Христинівці пограбували пенсіонера

У Христинівці зловмисник проник в помешкання пенсіонера та пограбував його. Викрадені кошти витратив на оковиту. Зловмисника затримано, його дії кваліфіковано слідчим як грабіж. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції звернувся 68-річний місцевий житель та повідомив про пограбування. Пенсіонер розповів поліцейським, що на передодні отримав пенсію. Ввечері до його будинку зайшов невідомий та, застосувавши силу, забрав усі його кошти – 752 гривні.

Працівники поліції, що прибули за викликом, опитали заявника та отримали опис зловмисника, який співпав з описом раніше судимого 28-річного місцевого жителя. Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Його знайшли за місцем проживання та доставили до відділення поліції де його впізнав потерпілий. Розуміючи, що він викритий, зізнався у вчиненому. Розповів, що потрібні були кошти на оковиту. Від товариша дізнався, що дідусь отримав пенсію і вирішив у нього її забрати.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x