До столиці із Черкас їде підмога

До столиці із Черкас їде підмога

До столиці із Черкас їде підмога. Тут надвечір розпочалася мобілізація. Містяни збираються на Європейській площі. Там працює наша Світлана Литвак.

Містяни обурені вчорашньою кривавою розправою та сьогоднішньою зачисткою на Грушевського. Усі охочі поїхати до Києва на підмогу пишуться на список. Переважно молодь.

Дмитро Васьковський, житель м. Черкаси: «Ми вважаємо, що необхідно покласти цьому край. Рішуче і прямо зараз. Політики повинні нарешті взяти відповідальність на себе.

Ольга Біляєва, жителька м. Черкаси: «Я вообще вне политики всегда была. Даже на голосование не ходила никогда. Я вижу, что уже месяц после побития молодежи, в совершенно никакой реакции. Люди стоят. Уже два месяца ничего не делается».

На Європейській площі відновили пункти збору допомоги. Містяни несуть здебільшого медикаменти. Бо саме в цьому на Майдані зараз найбільший дефіцит. Окрім того, несуть одяг і засоби для обігріву.

Сергій Ридванецький, житель м. Черкаси: «За інформацією, в найближчих аптеках до центру не залишилося ніяких медикаментів і перев’язочних матеріалів. От вирішили допомогти».

Містяни очікують на приїзд транспорту. Ним передаватимуть зібрані речі. А охочі зможуть вирушити на Київ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x